ابراهیم رئیسی در گفتگوی تلفنی با نخست وزیر واتیکان گفته «راه برقراری صلح و آرامش در جهان و دفاع از حقوق بشر این است که ظالمان در جای خود نشانده شوند!»
«محبت نیوز»- فشار افکار عمومی و نهادهای حقوق بشری برای پیگیری پرونده جنایتهای ابراهیم رئیسی در محاکم بینالمللی سبب شده حکومت تلاش کند چهره او در محافل بینالمللی را ترمیم کنند.
رئیسی به تازگی در گفتگوی تلفنی با کاردینال پیترو پارولین نخست وزیر واتیکان گفته «دفاع از حقوق انسانها پایه و اساس سیاستهای جمهوری اسلامی ایران است.» او همزمان با «عید قربان» ادعا کرده میتوان عید قربان را «روز تعامل میان ادیان ابراهیمی» و مبنایی برای رایزنی و هماندیشی میان ادیان تلقی کرد.
در شرایطی که مردم خوزستان به خاطر اعتراض به بیآبی با سرکوب خونین روبرو هستند رئیسی، با انتقاد از «تروریسم و تحریم» آنها را ابزار قدرتهای استکباری برای تحمیل سیاستهای ظالمانه توصیف کرد و افزود «تروریسم و تحریم به مثابه دو تیغ قیچی در نقض حقوق بشر و محو وجود بشر عمل میکنند و امروز ما پیروان ادیان ابراهیمی وظیفه داریم برای مقابله با آنها با یکدیگر همکاری کنیم.»
او همچنین بیان کرد اگر «حضرت عیسی و پیامبر خاتم در میان ما بودند بیتردید در مقابل ظلم و ظالمان ایستادگی میکردند.»
ابراهیم رئیسی که خود را برای بدست گرفتن دولت آماده میکند از ناقضان حقوق بشر است. او متهم به مشارکت در اعدام فعالان و زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ است و عضو «کمیته اعدام»! در تمام دورانی که رئیسی پستهای قضایی داشت سیاهترین وضعیت برای اقلیتهای دینی و قومی به ویژه مسیحیان بود. صدور احکام سنگین و تبعید نوکیشان به مناطق بد آب و هوا و محرومیتهای شغلی و همینطور گرفتن توبه نامه از دگراندیشان در دورانی که او رئیس قوه قضاییه بود شدت گرفت.
ابراهیم رئیسی بارها تمایل خود و همفکرانش را برای فشار بیشتر دگراندیشان مذهبی و سیاسی نشان داده است.
سازمان عفو بینالملل پس از اعلام پیروزی رئیسی در انتخابات در بیانیهای اعلام کرد «ابراهیم رئیسی میبایست در خصوص جنایات علیه بشریت شامل قتل، ناپدیدسازی و شکنجه در ابعاد گسترده و سازمانیافته، تحت تحقیقات کیفری منطبق با موازین و قوانین بینالمللی قرار بگیرد، از جمله توسط کشورهایی که اصل صلاحیت قضایی جهانی را اعمال میکنند.»
جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران ۲۹ ژوئن (هشتم تیرماه) خواستار انجام تحقیقات مستقل درباره نقش ابراهیم رئیسی در اعدام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ شد.
ابراهیم رئیسی در اولین نشست خبری خود که با حضور خبرنگاران رسانههای داخلی و خارجی برگزار شد، در پاسخ به پرسشی درباره اتهامات متعدد نقض حقوق بشر در طول سالهای متمادی حضور وی در قوه قضائیه گفت «مرا بابت حقوق بشر متهم میکنند ولی من باید تشویق شوم»!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.