۱۴۰۰ تیر ۲۵, جمعه

نهادهای اطلاعاتی آلمان: مسجد امام علی هامبورگ مرکز مهم فعالیت‌ حکومت ایران در اروپاست


به گزارش رسانه‌های آلمان، اداره امنیت داخلی هامبورگ به اسناد جدیدی دست یافته که نشان ‌می‌دهد «مرکز اسلامی هامبورگ» نه فقط برخلاف ادعایش، وابسته به حکومت ایران است، بلکه به «یکی از مهم‌ترین نهادهای رژیم ایران در اروپا» تبدیل شده است.

«محبت نیوز»- روزنامه دی‌‌ولت و شبکه تلویزیونی ان‌دی‌آر روز جمعه ۲۵ تیرماه گزارش دادند که یافته‌های جدید را یک نهاد اطلاعاتی در هامبورگ به تازگی به دست آورده است.

به نقل از دویچه وله، اداره امنیت داخلی هامبورگ، موسوم به «نهاد حمایت از قانون اساسی»، در گزارشی چند صفحه‌ای گفته است مرکز اسلامی هامبورگ، برخلاف ادعایش، غیرسیاسی نیست و پایگاهی است که مستقیما از تهران دستورالعمل می‌گیرد.

در گزارش این نهاد اطلاعاتی تاکید شده که هدف از فعالیت‌های این مرکز «صدور انقلاب اسلامی» در جهان است و این مسجد با گروه حزب‌الله لبنان نیز در ارتباط است.

دولت آلمان گروه حزب‌الله لبنان را در زمره گروه‌های تروریستی اعلام کرده است.

ماهیت فعالیت‌های مرکز اسلامی هامبورگ، که با نام‌های «مسجد آبی» و «مسجد امام علی» نیز شناخته می‌شود، در سال‌های اخیر بحث‌های بسیاری برانگیخته است.

دو سال پیش انتصاب محمدهادی مفتح به ریاست این مرکز واکنش‌های بسیاری برانگیخت. او که فرزند محمد مفتح، از روحانیون انقلابی که در سال‌های ابتدایی جمهوری اسلامی کشته شد، سابقه حضور در سپاه پاسداران را دارد.

مهرماه ۹۹، همزمان با روز «درهای باز مساجد» در آلمان، گروهی از ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی با تجمع مقابل این مرکز خواستار تعطیلی آن شدند.

معترضان پلاکاردهایی در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران از جمله اعدام نوید افکاری، کشتی‌گیر ایرانی، در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «مرکز اسلامی هامبورگ باید بسته شود»، «مسجد آبی را ببندید» و «ملاها از هامبورگ اخراج باید گردند».

آنها همچنین شعارهایی از قبیل «جای تروریست‌ها در آلمان نیست» و «آزادی، برابری، جمهوری ایرانی» سردادند.

“دی ولت” همچنین نوشته است که از جمله اتهامات مطرح‌شده در ارتباط با این مرکز، فعالیت‌‌ها و تبلیغات ضدیهودی آن است. براساس آنچه اداره امنیت داخلی هامبورگ می‌گوید، مرکز اسلامی هامبورگ کتاب‌هایی را منتشر می‌کند که در آن‌ها از کلیشه‌های ضدیهودی استفاده می‌شود.

در کتاب‌های دیگری از این مرکز توصیه شده که اقدامات دولت‌ها باید بر اساس قوانین شرع اسلامی مانند مجازات‌های پرخشونت “حد” مانند سنگسار و شلاق باشد.

نهاد اطلاعاتی هامبورگ پیش از این و در سال ۲۰۱۹ نیز در گزارشی اعلام کرده بود حدود ۳۰ مسجد و مرکز فرهنگی در آلمان به گروه حزب‌الله لبنان وابستگی دارند.

بر اساس این گزارش که آن زمان در روزنامه تاگس‌اشپیگل منتشر شد، گروه حزب‌الله از یک مرکز در برلین و همچنین چند مرکز دیگر در نقاط مختلف آلمان برای جذب نیرو و تامین مالی تروریسم و همچنین خرید تسلیحات بهره می‌برد.

آن گزارش تاکید کرده بود که حزب‌الله لبنان «از آلمان به عنوان محلی برای قاچاق مواد مخدر، خرید و فروش خودروهای مسروقه و پولشویی استفاده می‌کند و مدارک شرکت این گروه در تجارت مواد مخدر موجود است.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.